Çevre dostu vegan spor ayakkabılar

Vegan olmak, beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmekten çok daha fazlası anlamına geliyor. Sürdürülebilir moda, moda dünyasını yavaş yavaş etkisi altına almaya başlamasıyla gardıroplarınız da artık vegan olabilir.

Elbiseyle ya da kot pantolonla, görünümünüzü tamamlamak için artık her zaman beyaz spor ayakkabınıza yönelebilirsiniz. Artık moda öncüsü sürdürülebilir markalar en sevdiğiniz ayakkabının çevreye duyarlı bir değişimi oldu.

İşte 5 çevre dostu ve vegan spor ayakkabı:

Stella McCartney

Konu spor ayakkabılarına geldiğinde Stan Smith koleksiyonu bir ikon olarak kabul edilir. Şimdi, bu tarz ayakkabıların vegan serisi de sürdürülebilir modanın öncüsü Stella McCartney ile iş birliği halinde severleri ile buluşuyor. Vegan deri ayakkabılar beyaz ve eğlenceli bir görüntü elde etmek istediğinizde kullanabileceğiniz gökkuşağı renklerinde bağcıklarıyla piyasaya sunulacak.

Adidas Parley Spor Ayakkabıları

 

Bu spor ayakkabılar, Adidas ve okyanusların korunmasına yönelik sivil girişim Parley for the Oceans’ın işbirliği ile üretilecek. Çevre dostu girişimin arkasındaki ekip, şimdiye kadar okyanus plastiklerini moda ve lüks ürünlerde kullanmak için çok sayıda marka ile iş birliği yaptı. Bu iş birlikleri arasında, yüksek performanslı koşu ayakkabıları üreten Adidas Parley Trainers’de yer alıyor.

Veja Spor Ayakkabıları 

Bu Fransız markası, etnik moda ve ayakkabı alanında çok iyi. Marka, insanların sürdürülebilir spor ayakkabıları hakkındaki düşüncelerini yeniden tanımlıyor. Hepsi etnik materyallerle üretilen birbirinden havalı spor ayakkabıları bu markada bulabilirsiniz.

Eco Alf

Beyaz spor ayakkabılar, her gardırobun vazgeçilmezi. Eco Alf markasının beyaz spor ayakkabıları ise yüzde 100 geri dönüştürülmüş naylondan üretiliyor. Bundan daha iyisini düşünemiyoruz.

Po Zu

Rahat, tarz ve sürdürülebilir, başka ne isteyebilirsiniz ki? Deriye alternatif olarak kullanılan elma derisinden yapılan bu klasik siyah spor ayakkabılar aynı zamanda inanılmaz rahat.

Emirates Woman