BAE’deki lüks otel bin sağlık çalışanına ücretsiz konaklama sundu

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunan JA Resorts and Hotels grubu, Covid-19 ile savaşan yaklaşık bin doktor, hemşire, idari personel, ambulans şoförü, temizlik görevlisi ve diğer sağlık çalışanlarına ‘teşekkür etmenin bir yolu’ olarak ücretsiz konaklama sunuyor.

Sağlık çalışanları, emirlikteki en büyük tesis olan Jebel Ali’deki JA The Resort Dubai’yi oluşturan üç tesisten herhangi birinde kalabilirler. Konaklamalar için ayrıca JA Ocean View Hotel ve JA Oasis Beach, Jumeirah Beach Residence veya Hajar Dağları’ndaki JA Hatta Fort Hotel’in de açık olacağı duyuruldu.

BİN SAĞLIK ÇALIŞANI OTELDE KONAKLAYACAK

JA Hotels CEO’su Anthony Ross, ‘’Tesislerimizde ayarlamış olduğumuz 1000 oda; kendi sağlık ve güvenliklerini riske atan tüm BAE sağlık çalışanlarının diğer insanlara yardım etmek için sıkı çalışma, özveri ve cesaretlerini ödüllendirmenin yoludur’’ diye konuştu.

Konaklamaya ücretsiz kahvaltı dahil ve 2020 yılı sonuna kadar rezervasyon yaptırılabilecek ve konaklama teklifi BAE’deki tüm sağlık çalışanları için geçerli olacak.

Sağlık uzmanlarının 30 Nisan’dan önce BAE tıbbi kimliklerinin ve iletişim bilgilerinin bir kopyasını içeren maili thankyou@jaresorts.com adresine göndermeleri yeterli. Bunun sonrasında JA Resorts & Hotels rastgele seçilen bin katılımcıya konaklama kuponu tahsis edecek.

JA Hotels CEO’su Anthony Ross açıklamalarına, ‘’Bu eşi benzeri görülmemiş zamanlarla yüzleştiğimiz ve bu süreçte kendi endüstrimizin de derinden acı çektiğini görürken, bu bireylerin toplumumuzun bel kemiği ve aramızdaki en cesur kahramanlar olduğunun farkındayız’’ diyerek devam etti.

JA Hotels ayrıca JA personelinin çeşitli dillerde sağlık çalışanlarına teşekkür ettiğini gösteren ‘’Tüm gerçek kahramanlarımıza’’ isimli bir Youtube videosu hazırladı.

The National