Bugünkü burcunuz (15 Nisan 2020)

KOVA (20 Ocak  – 18 Şubat)

Bugün bir şey için söz vermeden önce beklemek en iyisidir. Son zamanlarda yoğun işleriniz nedeniyle zihinsel ferahlığa ihtiyacınız olduğunu hissediyorsunuz. Planlarınızda, daha sonra size yardımcı olacağı için biraz parlatma gerektiren kusurları görmeyi hedefleyin, en iyi sonuçlar için denge arayın. Bu sabah bir Güneş-Jüpiter açısı huzursuzluğu ve belki de daha fazlasını yapma ya da alma arzusunu harekete geçirebilirken, şu anda işleri eşit bir şekilde tutmak daha iyi olacaktır. İyimser gibi görünen bazı niyetlerde abartılı veya arzulu düşünme girişimi olabilir. Gün ortası itibariyle iyi bir enerji görülüyor. Ay, bugün burcunuzda duygularınızı ve onları yaratıcılığınızı bir şekilde ifade etme ihtiyacınızı arttıracaktır. Beraber olduğunuz kişi sizden her zamankinden daha fazla açık sözlülük bekliyor.  Sağlığınızı ihmal etmeye başladınız, abur cubur tüketimini biraz frenlemekte fayda var.

 

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bir plan, proje, rüya veya aştığınız veya abartmış olabileceğiniz bir alanda bazı kusurları yeniden keşfediyor olabilirsiniz. İşleri gerçek tutmak için biraz sadeleştirmenin yollarını bulun, aynı zamanda olumlu ve olasılıklara karşı da açık kalmaya çalışın. Projelerde genişleme, sosyalleşme veya bağlantı kurma arzunuz güçlü, ancak daha fazla güvenlik ve rahatlık aradığınızdan dolayı da arada kalmış hissedebilirsiniz. Büyük bir satın alma işlemi yapmak için işleri daha net görmek için bir gün beklemek en iyisi olabilir. Gün ilerledikçe daha yumuşak bir tempo daha doğal bir şekilde gelecek. Kendinize baskı yapmadan tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanın yaratıcı yollarını bulmak için harika bir konumdasınız. Sporun sihirli etkisini görmek için gecikmeyin. Evinizin bir köşesinde ya da balkonda açık havada spor yapmanın tadını çıkarın. Bedava indirebileceğiniz pek çok program var, hemen birini indirip harekete başlayın.

 

KOÇ (21 Mart – 19 Nisan)

Bu sabah burcunuzdaki Güneş-Jüpiter açısı size bir iyimserlik dalgası getirebilir. Enerjiniz çok güzel, bugün ayrıca çok kararlı olacağınız bir gün. Hayal etmek ve arzulamak harika, ama şimdi bir şeyleri abartırsanız, gerçek fırsat dönemleri için kendinizi tüketebilirsiniz. Bugün adil olmaktan ve en iyi sonuçlar için sağduyulu davranmaya özellikle dikkat edin. Burcunuzdaki Güneş kişisel bir odaklanmayı ve kendini geliştirmeye yönelik çabaları teşvik ederken, Jüpiter performans, hırs veya kariyer ve başarıyı zorluyor. Her ikisini de iyi yapmak istiyorsunuz, ama birine odaklanmak  zorundasınız. Burcunuzdaki Ay bugün sosyal açıdan sizi teşvik ediyor ve bu da üzerinizdeki bazı baskılardan kurtulmanız için bir başka neden. İlişki durumu bugün biraz karmaşık, eşinizle olan gerginliği biraz düzeltmek için ekstra çaba gerekebilir. Ona bir şeyleri anlatmaya başlamadan önce dinlemek için özel bir çaba sarf etmeniz aranızdaki bağın kuvvetlenmesi için harikalar yaratabilir.

 

BOĞA (20 Nisan – 20 Mayıs)

Bu sabah gezegen hareketleri oldukça yüklü, bu da tartışmaların hızla başka tartışmalara dönüşmesi anlamına gelebilir. Dengeler ve sağduyulu olmayı hedeflemek iyi bir fikir, çünkü işler kolayca kontrolden çıkabilir. Yeni bir şey deneme arzunuz çok güçlü, ama bir parçanız keşfetmeye hazır değil. Statükodan, özellikle de yaşam deneyimlerinizden, öğrenme ve kendinize ayırdığınız zamandan memnun kalmayabilirsiniz. Seçeneklerinizi keşfetmek için iyi bir zaman, ancak büyük kararlar daha dengeli bir süreç gerek. Ayrıca bir durum hakkındaki görüşlerinizi paylaşmak için iyi bir gün. Yeni şeyler öğrenmek harika bir duygu değil mi? Ay bugün Güneş grafiğinizin en üstüne taşınıyor ve gün ilerledikçe sorumluluklara ve hedeflere daha fazla odaklanmanıza neden oluyor. Uzaktan çalışsanız bile, başkalarıyla iyi geçinmek bugün başarılı işlerin / anlaşmaların anahtarı olabilir. Bu enerji günlük yaşam ve rutinler için geçerli olabilir – sağlıklı bir programa girmek için iyi bir konumdasınız.

 

İKİZLER (21 Mayıs – 20 Haziran)

Bu sabahki Güneş-Jüpiter açısı hayatınızda biraz dram ya da abartı gösteriyor. Arkadaşlarınız veya iş bağlantılarınızdan kaynaklı bir baskı olduğunu fark edebilirsiniz. Veya kişisel yaşamınız ile sosyal yaşamınızı dengelemekte zorluk çekebilirsiniz. Bu özellik duygusal bir seviyede ortaya çıkarsa, yakınlık istemek ile ayrılmak için biraz zaman ve alana ihtiyaç duymak arasında kalmış gibi de hissedebilirsiniz. Yakın tarihli bir çabadan ve hatta ilişkiden daha fazlasını bekliyorsanız, bu bir sonraki adımınızı sorguladığınız bir zaman olabilir. Azalan coşku, kapsamlı kararlar vermeden önce geçici olabilir. Ay, birkaç gün boyunca ruh halinizde dalgalanmalara neden olacak. Bu günlerde duygularınız karmaşıktır, hayatınızdaki kişiyle detaylı şeyler konuşmak için tam zamanı. Ancak aceleci olmayın, sakin ve rahat olun. Bu günlerde bitkilerin iyileştirici etkisinden de yararlanmayı unutmayın. Bir bitki çayı midenizi sakinleştirebilir veya daha rahat uyumanızı sağlayabilir.

 

YENGEÇ (21 Haziran – 22 Temmuz)

Bugünün Güneş-Jüpiter kare açısı, gerçekleştirilmesi zor arzulara işaret edebilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmanıza rağmen endişelisiniz, ancak böyle olmanıza gerek yoktur. Bir hedefe ulaşmak için kendinize bu kadar çok fazla baskı yapmak sizi yıpratabilir ya da bunaltıcı olabilir, hatta üretkenliğinizi kötü etkiler. Gün ilerledikçe kendinizi daha hızlı ve sonuç odaklı hissedeceksiniz. Zihninizi yeni olasılıklara ve fikirlere açmak istediğiniz bir gün. Ay, birkaç gün yaptığı açılarla sizi etkisine alacak, bu da daha fazla derinlik ve katılım aramanıza, faaliyetlerinizden veya ilişkilerinizden biraz daha fazlasını talep etmenize neden olacak. Ailenizle veya sevdiklerinizle daha iyi işbirliği yapmak için iyi bir zaman. Özellikle sevdiğiniz kişi size her şekilde desteğini göstermek için can atıyor. Bu günlerde yeme içmeyi biraz abartmış olabilir misiniz? Bir çizgi çekin ve kendinizi bir programa alın.

 

ASLAN (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Güne biraz gergin başlayabilirsiniz ve bugün yapmak isteyeceklerinizle hedeflerinize ulaşmak için zamanınız ya da enerjiniz olmadığı hissine kapılabilirsiniz. Bir amaca ulaşmak için sizi oyalayacak adımları atlayın ve bunun yerine kendinizi hızlandırın. Kısıtlamalardan ve rutinlerden kurtulma arzusu güçlü, ancak aynı zamanda daha fazla görev üstlenmeye meyillisiniz! Daha fazlasını yapmak arzunuz var ve bu eğilim, makul olandan daha fazlasını yapabileceğiniz inancıyla kendinizi çok zorlamak istemenize neden olacak. Bunalmış hissetmek sizi olumsuz etkileyeceği için bunu etrafınıza aksettirmemeye çalışın. Gün ilerledikçe, özellikle biriyle yapacağınız bir görüşmede yoğun bir duygusallık veya kişisel bir ilgi veya nedenle heyecanlanmış ve motive olmuş hissedebilirsiniz. Bu günlerde biraz rutin halinizden kurtulmaya bakın. Küçük sportif hareketler yavaşlamış hissinden uzaklaşmanıza yardım edecektir. Bu sıralar çok kafein alımı var, çay kahve tüketimini sabah ve öğlen saatleriyle sınırlandırmanız en iyisi.

 

 BAŞAK (23 Ağustos – 22 Eylül)

Finansal meseleler için içgüdüler bugün erken adım atmanıza neden olabilir.  Bir kişi, fikir veya projeye bağlılık hakkında sorular olabilir ve kendinizi çok bunalmış hissedebilirsiniz. İşlerinizde bir projenin uygulanabilirliğini sorgulayabilirsiniz. Günün ikinci yarısının enerjileri pürüzlü durumları yumuşatma eğiliminde ve yatıştırıcı veya ilham verici bir konuşma bu zamanın bir parçası olabilir. Bu, planları ve fikirleri hayal etmek için iyi bir zaman olacak ve konuşmaktan çok daha fazlasını dinleme içgüdünüz öne çıkacak. Birinin duygularını ve düşüncelerini doğrulamaya daha fazla önem verdiğinizde bir bağ oluşabilir. Ay’ın birkaç gün boyunca iş ve sağlık üzerinde etkileri, organizasyonel işlerle meşgul olmak isteyeceğinizi gösteriyor.

 

TERAZİ (23 Eylül – 22 Ekim)

Yakın zamanda içinize attığınız bir meseleye dair bir hoşnutsuzluk bugün ortaya çıkabilir. Burcunuzdaki Güneş-Jüpiter açısı, ev, aile ve ortaklığa dair bugün erken saatlerde enerji verebilir ama az da olsa huzursuzluk da yaratabilir. Yapmak istediğiniz çok şey var, ancak bunları eyleme geçirmek zor. Anahtar, daha küçük başlamak ve kendinizi geliştirmektir. Güvenlik ve aidiyet duygusu için daha güçlü bir gereksiniminiz var, ancak başkalarının bu ihtiyaçları karşılamasını beklemek yerine, bunları başarmak için bağımsız adımlar atmak önemlidir. Gün ilerledikçe, kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz. Kabul edilmesi zor bir durumu veya kavramı daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinizi daha merkezdeymiş ve her şeyin üstündeymiş gibi hissettiğinizde sağlıklı etkileşim kurmak daha kolaydır. Bu günlerde cilt sorunları yaşıyor musunuz? Kullandığınız ürünleri gözden geçirmelisiniz.

 

AKREP (23 Ekim – 21 Kasım)

Bugün erken saatlerde bir gerginlik söz konusu olabilir, özellikle şu anda hayatınızda bazı şeylerin çok yolunda gitmediğini düşünürken. İşinizde beraber çalıştığınız bazı kişilerle görüş ayrılığı yaşayabilirsiniz,  Jüpiter daha fazla ilgi alanı ile öğrenmek ve takip etmek için meraklı olmanıza neden oluyor. Bir projedeki bir kontrol noktası geride kaldığınızı ortaya çıkarabilir ve eğer öyleyse, kendinizi motive edecek araçları hatırlatmanın ve beklentileri daha gerçekçi seviyelere ayarlamanın zamanı gelmiş demektir. Yapmak istediğiniz bir şeyleri başaramadıysanız, biraz huysuzluk hissedebilirsiniz, ancak bununla beraber yeni bir eylem planı ortaya çıkabilir. Ay, birkaç gün boyunca evinizle ve ailenizle ilgili konularda baskı yapıyor, bu geçiş de size yavaşlamanızı ve kalbinizin neye ihtiyacı olduğuna daha fazla dikkat etmenizi hatırlatıyor.

 

YAY (22 Kasım – 21 Aralık)

Bugün kendinizi sabah erken saatlerden itibaren oldukça rahat hissedeceksiniz. Gezegeniniz Jüpiter sizi konforun tadını çıkarmaya teşvik ederken, Güneş de yeni zevkler ve kanallar bulmak için rahatlık alanınızdan çıkmanızı isteyebilir. İster sevdiğiniz birini etkilemek isterseniz sadece iyi bir ruh halinde olduğunuz ve paylaşmak istediğiniz için olsun, eğilim zirveye çıkıyor. Bugün iyi vakit geçirebilirsiniz, ancak sınırlarınızı bilmek en iyisidir. Huzursuzluk veya hoşnutsuzluk sizi olumlu bir değişiklik yapmaya teşvik edebilir. Gün, yapılacak ve öğrenilecek ilginç şeyler bulmak için iyi bir enerji ile ilerliyor. Kendinizi hızlandırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bir spor programına başlamak gibi planlarınız var.

 

OĞLAK (22 Aralık – 19 Ocak)

Günün ilk yarısında oldukça karmaşık enerjiler var ve sonuç olarak biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Güçlü güvenlik ve emniyet ihtiyacınızı beslemek ile benzer şekilde büyük kişisel alan arzunuz ve özerklik duygusu arasında bir çatışma yaşayabilirsiniz. Yapmak istediğiniz her türlü şeyi hayal edebiliyor olsanız da, bir parçanız geri çekiliyor ya da ev ve ailenin talepleri sizi bağlanmış hissettiriyor. Beklentilerinizi yönetmenin, uzlaşmanın ve daha iyi bir denge bulmanın yollarını düşünün. Günün ikinci yarısı daha fazla kolaylık ve kabul vaat ediyor. Sadeleştirmenin yapılması çok daha kolay hale gelir ve daha üretken hissetmenize yardımcı olan biriyle daha iyi bir anlayışa sahip olabilirsiniz.