Etihad Havayolları, dünyanın çeşitli yerlerine özel uçuşlarını arttırdı

Etihad Havayolları, halihazırda uygulanan kısıtlamaların kaldırılmasına bağlı olarak, planlanan uçuşların yeniden başlatılmasına hazırlanırken, dünyanın çeşitli yerlerine özel uçuşlarının arttığını duyurdu.

Mayıs ayında şirket, Abu Dabi’den Amsterdam, Barselona, ​​Brüksel, Frankfurt, Jakarta, Kuala Lumpur, Londra, Manila, Melbourne, Seul, Singapur, Tokyo ve Zürih’e önceden açıklanan özel uçuş sayısını artıracak ve Dublin ve New York’a yeni uçuşlar gerçekleştirecek.

Bu seyahatleri rezerve etmek isteyen yolcular, seyahat etmek istedikleri yere mevcut seçenekleri ve yasaları ve prosedürleri görmek için www.etihad.com adresini ziyaret edebilirler. Bu özel uçuşları mobil uygulama aracılığıyla veya Etihad Airways’in / 971600555666 / numaralı telefondan çağrı merkezini arayarak veya yerel bir seyahat acentesi ve elektronik seyahat acentesi aracılığıyla ayırtmak da mümkün olacak.

Şirket, alınan katı önlemleri güçlendirmek ve sosyal mesafe kuralının uygulanması da dahil olmak üzere misafirlerinin uçuşunun her noktasında en yüksek hijyen seviyelerini sağlamak için yoğun bir sterilizasyon ve güvenlik programı uyguladığını belirtti.

“Etihad” aynı zamanda, yüksek kaliteli bir yemek deneyimi sunmaya devam ederken, yeni koronavirüsünün yayılmasıyla küresel sağlık ve hijyen gerekliliklerinin kullanılmasını sağlamak için uçaklardaki gıda hizmetlerini de gözden geçirdi.

WAM