Gigi Hadid, çiftlikte karantinaya girdi

Hemen hemen herkesin favori süper modeli Gigi Hadid, en yakın arkadaşlarından bazılarına hayatını, hayallerini ve tutkularını anlattı. Hadid, aralarında Taylor Swift, Serena Williams ve Blake Lively’nin de olduğu sekiz ünlüye ünü, korkuları ve başarısızlıkları hakkında konuştu.

Arkadaşlarının sorduğu bazı sorular modelin hayatına kişisel bir bakış fırsatı sunuyor ve kesinlikle bilmediğimiz bilgiler veriyor. Örneğin, Hadid’in vaktinin çoğunluğunu ailesinin çiftliğinde geçirdiğini biliyor muydunuz?

En yakın arkadaşı ve süper model Kendal Jenner, Gigi Hadid’e “Çiftliğinde yaşamak sana ne öğretti?” diye sordu.

Hadid, ailesinin Pennsylvania’daki çiftliklerinin kendisine basit zevklerin tadını çıkarmasına yardımcı olduğunu ifade etti: “Bana, sanat, bahçeyle ilgilenme, yoga yapma, yemek pişirme, dışarıda olmak ve ne giydim ya da saçlarım nasıl ya da fotoğrafımın çekilmesi, o gün görüldüm mü endişesi olmadan sevdiklerimle ve hayvanlarımla geçirmek gibi küçük şeylerle doldurup mutlu olmamı sağlıyor.”

Gigi Hadid, aynı zamanda Dubai’de yaptığı skydiving (paraşütle atlama) deneyimi hakkında da konuştu ve şunları dile getirdi:

“Dubai’de bir kere skydiving yaptım. Aslında uçaktan atlamak düşmekten daha korkutucu. Atlayışın en iyi kısmı manzarası.  Her sefer başka bir yerde yapıyorum çünkü manzara bir eşsiz ve unutulmaz. Skydiving, beni hala korkutuyor ve yeniden yapmak istememin nedeni bu. Skydiving, heyecanlandırıcı ve hayatta her şeyden çok riskli spor bağımlısıyım. Yeni Zelanda ya da İzlanda’yı ziyaret etmek istiyorum, eğer skydiving yapılmasına izin veriliyorsa bu yerlerden birinde de belki denerim.”

Dubai’de skydiving yaptığına dair herhangi bir fotoğraf olmamasına rağmen, kız kardeşi Bella ile birlikte 2017 yılında yaptıkları Dubai seyahatinde skydiving yaptığını varsayabiliriz.

Gigi Hadid’in Instagram hikayeleri, bize neden midilliler, atlar, keçiler, tavuklar, koyunlar ile birlikte kendini karantinaya almayı seçtiğini anlatıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

besties for a decade- coast to coast !

Gigi Hadid (@gigihadid)’in paylaştığı bir gönderi ()

Esquire Middle East