BAE liderleri kök hücre tedavisinde sağlık çalışanlarını tebrik etti

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayed Al Nahyan, BAE Başkan Yardımcısı ve Dubai Hakimi Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum ve Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, BAE halkını ve sakinlerini, Abu Dabi Kök Hücre Merkezi’nin ortaya çıkan koronavirüsü için uyguladığı kök hücre tedavisi başarısını kutladı.

Abu Dabi Kök Hücre Merkezi’ndeki doktorlar, araştırmacılar ve çalışanlara, koronavirüsü ortadan kaldırmak için yapılan uluslararası çabalara katkıda bulunacak olan bu bilimsel başarıya ulaşma konusundaki büyük çabalarından dolayı içten teşekkürlerini ve takdirlerini dile getirdiler.

SAĞLIK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLARA ÖVGÜ

Açıklamalarında, BAE’nin insan yaşamını, sağlığını ve güvenliğini öncelediğini ve yaşamlarını ve sağlığını koruyan proaktif önlemleri, prosedürleri ve girişimleri güçlendirmeye devam edeceğini belirttiler.

Ayrıca, ülkedeki tüm sektörlerin ve kurumların çabalarını ve bu istisnai durumlarda görevlerini yüksek verimlilik, sorumluluk ve profesyonellik ile yerine getiren kadroların çabalarını dile getirerek özellikle tüm tıbbi, hemşirelik ve sağlık kadroları ve tüm şubeleri ile sağlık sektöründeki herkese övgüde bulundular.

WAM