Küresel lojistik sağlayıcısı Agility, Dubai’de proje başlattı

Küresel lojistik sağlayıcısı Agility Şirketi, sertifikalı ekipman satın almak, laboratuvar test ürünleri, korona virüsünün önlenmesi, teşhisi ve tedavisi için izleme hizmetleri ve mobil tarama birimleri gibi hizmetler sunmak amacıyla Dubai merkezli “Küresel Müdahale Yardımı GRA” adlı bir proje başlattı.

Yeni proje, güvenli ve etkili ürünler elde etmek ve bunları hükümetler, sağlık yetkilileri ve kamu kurumları için kullanılabilir hale getirmek için doğrudan dünyadaki güvenilir üreticilerle birlikte çalışacak.

Şirket tarafından sağlanan ürünler arasında yüksek kaliteli solunum cihazları, termal kontroller, termometreler, maskeler, gözlükler, koruyucu giysiler, temizlik ve sterilizasyon malzemeleri ile hastane acil servislerine destek  olacak test kitleri yer alıyor.

Proje tarafından geliştirilen mobil uygulama aynı zamanda topluluk izleme özellikleri ve elektronik uyarılar yoluyla virüsün yayılmasını durdurmak için yardımcı olacak. Ayrıca uygulama kayıt, belgeleme ve test sonuçlarını coğrafi konuma bağlantı yeteneğine sahip olmasıyla biliniyor.

Şirket ayrıca laboratuvar testleri ve teşhis ekipmanları için mobil üniteler ve okullar, işyerleri ve diğerleri gibi yerlerde Kovid 19 laboratuvar testlerini güvenli bir şekilde yapmak üzere eğitilmiş tıbbi laboratuvar teknisyenlerinden oluşan eğitimli ekipler kullanacak.

Al Bayan