Veliaht Prens Muhammed bin Selman, Savunma Bakanlığı çalışanlarının bayramını kutlamak için video konferans yoluyla gerçekleştirilen görüşmede.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi: Ülkemiz vatandaşlarımızın azmiyle her zaman iyi ve güçlü olacak

Suudi Arabistan Veliaht Prensi ve Savunma Bakanı Muhammed bin Selman, Krallığın, vatandaşlarının azmiyle her zaman iyi ve güçlü olacağını söyledi.

Veliaht Prens’in bu sözleri, Ramazan Bayramı münasebetiyle Savunma Bakanlığı çalışanlarını kutlamak için video konferans yoluyla gerçekleştirilen görüşme sırasında geldi. Söz konusu görüşmeye Savunma Bakan Yardımcısı Prens Halid bin Selman bin Abdulaziz, Silahlı Kuvvetler birimlerinin liderleri ve Savunma Bakanlığı’nda görevli üst düzey yetkililer katıldı.

Veliaht Prens söz konusu görüşme sırasında Allah’tan bu bayramın herkese ve Krallığa uzun yıllar boyunca şeref, güç ve mutluluk getirmesini temenni etti. Veliaht Prens “Sadece bu bayramda -bir sevinç günü ve Müslümanlar olarak sevinmemiz gerekir- beni üzen şey böyle bir günde sizinle birlikte olamamak. Ancak Allah’ın izniyle kötü durumlar düzelecek ve Allah’ın izniyle biz gerek asker, gerek sivil olsun Suudi Arabistan Krallığı vatandaşlarının azmiyle her zaman iyi olacağız. Bayramınız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Prens Muhammed bin Selman “Allah’ın izniyle bayram her sene bize uzun yıllar ve daha iyi durumlar getirecek” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Diğer yandan, Genelkurmay Başkan Yardımcısı Korgeneral Fayyad Hamed Alruwaili konuşma yaparken, Suudi Arabistan Silahlı Kuvvetleri çalışanlarının, tüm askeri güçlerin üst komutanı Kral Selman bin Abdulaziz’in ve Veliaht Prens’in bayramını kutladı. Alruwaili Silahlı Kuvvetlerin koronavirüs (Kovid-19) salgını karşısında hükümetin desteği, Veliaht Prens ve Savunma Bakan Yardımcısı’nın takibi ile alınan önlemlerin eksiksiz bir şekilde uygulanması ile savaşa hazırlık seviyelerinin en üst derecede olduğunu vurguladı.

Şarkul Avsat