Dubai Havalimanları, Emirates Havayolları ile yeni uçuş planlarını açıkladı

Dubai havalimanları, Dubai Uluslararası Havaalanı aracılığıyla Emirates Havayolları için planlanan operasyonların sürdürülmesini desteklemeye hazır olduklarını ve tüm uçuşların havalimanındaki Terminal 3’ten kalkacağını belirtti.

Şirket, yolcuların uygun kişisel koruma araçlarını giymeleri ve güvenlik önlemleri için daha fazla zaman tanımak için uçuştan dört saat önce havaalanına varmaları gerektiğini belirtti.

Ayrıca, kamu güvenliği ve sosyal mesafe gerekliliklerini yerine getirmek için, onaylanmış biletleri bulunmayan yolcuların ve uygun kişisel korumaya sahip olmayan yolcuların terminallere girmesine izin verilmeyeceği açıklandı.

BİLET GÖSTERMEK ZORUNLU

Yolcular sokağa çıkma yasağı tarihlerinin de farkında olarak talep edilmesi halinde Dubai polisine göstermek için biletlerini taşımak zorunda olacak.

Dubai Havalimanları, müşterilerin ve çalışanların sağlığını ve güvenliğini korumak için havalimanı genelinde ihtiyati tedbirlerin uygulandığını belirterek, “Bu önlemler, check-in sırasında koruyucu bir cam, pasaport giriş noktaları, vücut ısı denetimi, sosyal mesafe ve ilgili otoriteler tarafından oluşturulan uluslararası standartlara göre artan sterilizasyon seviyelerini içeriyor” dedi.

Emarat Al Youm