Emirates Havayolları ilk düzenli uçuşlarına başladı

Emirates Havayolları yaptığı açıklamada, Melbourne, Londra Heathrow ve Milan gibi bazı noktalara ilk düzenli uçuşlarının başladığını söyledi.

Havayolu, çalışanlarının ve müşterilerinin güvenliğini garanti altına alan tüm önlemleri ve önleyici tedbirleri aldıktan sonra, 21 Mayıs 2020 tarihinden itibaren 9 noktaya düzenli yolcu hizmetlerinin yeniden başladığını duyurdu.

TEDBİRLER EŞLİĞİNDE 9 YERE UÇUŞ BAŞLAYACAK

Ayrıca, müşterilerinin Birleşik Krallık ve Avustralya arasındaki seyahatlerini Dubai üzerinden sürdürmelerine izin vereceğini ve bu uçuşlar için web sitesinde rezervasyon alabileceklerini açıkladı.

Bu noktalara seyahat etmek isteyenler, ülkeye geri dönmek isteyen BAE sakinleri için Federal Kimlik ve Vatandaşlık Federal Makamının onayı da dahil olmak üzere, hedeflenen ülkelere girişin özel gereksinimlerini ve koşullarını karşılarsa rezervasyon yapabilecek.

Emirates, müşterilerinin ve çalışanlarının güvenliğini ve sağlığını öncelikler listesinin en üstüne yerleştirdiğini vurguladı ve yolcu hizmetlerinin yeniden başlamasına hazırlanırken, uçakta ve havaalanında önlem ve güvenlik önlemlerini artırdığını belirtti.

Emirates Havayolları, tarifeli uçuşlara ek olarak, ziyaretçilerin ve sakinlerin ülkelerine dönüşünü kolaylaştırmak için elçilikler ve konsolosluklar ile yakın çalışmaya devam ediyor.

Düzenli uçuş noktaları arasında Londra Heathrow, Frankfurt, Paris, Milano, Madrid, Chicago, Toronto, Sidney ve Melbourne bulunuyor.

Emarat Al Youm