İşte karantina sonrası güvenli ve lüks gezi rotanız

Lüks tatil köyü Jumeirah Al Naseem, hoş bir öğle yemeği ve tüm gün boyunca kendi lüks otel odanıza sınırsız erişim de dahil olmak üzere, bir otel konaklamasının tüm olanaklarından yararlanmanızı sağlayacak bir günübirlik tatil uygulaması başlatıyor.

Sabah saat 10.00 da giriş yapın ve plaj giysilerinize bürünüp Basra Körfezinin masmavi sularına dalmadan önce lüks odanızda ya da süitinizde birkaç dakika dinlenmeye zaman ayırın.

Güneş tüm vücudunuzu ısıtır ve beyaz kumla kaplı iki kilometrelik plajda yürürken Yunan temalı Shimmer restoranda ya da tanınmış şeflerin imzasını taşıyan yemekleri ile seçkin Rockfish’de bir masaya oturup FIKA ile başlangıç yapın. Her iki restoran da paketinize dahil olan bir set menü sunmaktadır.

 

KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ ALINDI

Gününü akşam 19.00’dan sonraya uzatmak isteyenler Shimmers, Rockfish ya da KAYTO’da akşam yemeği için rezervasyon yaptıklarında, odalarında kalma süresi de ücretsiz olarak akşam 10.00’a kadar uzatılacaktır.

 

Otelde hükümet tarafından alınan önlemler doğrultusunda verilen direktiflere uygun olarak, girişe vücut sıcaklıkları kontrol edilmekte, öngörülen doluluk oranı ile çalışılmakta ve şezlonglar iki metre aralıkla yerleştirilmiş bulunmaktadır. Ayrıca tüm konukların ortak alanlardan geçerken maske takmaları sağlanarak sosyal mesafe kurallarına uyulmaktadır.

Emirates Woman