Al Tayer Motors’dan pandemiyle mücadele eden kahramanlara özel fırsat

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) Jaguar, Ford, Lincoln, Land Rover, Maserati ve Ferrari araçlarının resmi satıcısı olan Al Tayer Motors ve Abu Dabi Premier Motors, ülkenin Kovid-19 pandemisiyle en ön safta mücadele eden kahramanlara özel anlaşmalar sunacaklarını duyurdu.

Kovid-19 vakalarına ilk müdahaleyi yapan doktorlar, hemşireler, tıbbı ve sağlık çalışanları, ambulans çalışanları, sivil savunma çalışanları ve polis gücünün, 30 Eylül 2020’e kadar Al Tayers Motors ve Abu Dabi Premier Motors’un bayiliklerini yaptığı markalarda özel perakende fırsatlarına sahip olacaklarını duyurdu.

Al Tayer Motors CEO’su Ashok Khanna, “Mart ayından bu yana dünya genelinde normal yaşam koşulları Kovid-19’dan etkilendi ve hepimiz zorluklarla karşı karşıya kaldık ve fedakarlıklar yapmak zorunda kaldık. Ancak hiçbirimizin fedakarlığı, bu pandemiden etkilenen insanlara ön safta müdahale eden sağlık ve kamu çalışanlarının fedakarlığı kadar olmadı. BAE’nin önde gelen otomotiv şirketlerinden biri olarak, kahramanlarımıza gösterdikleri çabalarına karşılık olarak takdirimizi göstermek için bize yakışan tek tutum bu” ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi almak isteyen sağlık ve kamu çalışanları www.altayermotors.com veya www.premier-motors.ae internet sayfalarından ya da Al Tayer Motors’un mobil uygulamasında ve 800 668677 numaradan daha fazla bilgi sahibi olabilirler.

Gulf News