Menajeri, güzel şarkıcının 4 milyon dolarını çalmış!

Lübnanlı şarkıcı Haifa Wehbe’nin eski menajeri Muhammed Veziri, bu haftanın başında sanatçıdan 4 milyon dolar çalmak suçundan tutuklandı.

Wehbe, mayıs ayında avukatı aracılığıyla Veziri’nin, kendi hesabından yaklaşık 4 milyon dolar çaldığı iddiasıyla dava açtı.

Şarkıcı daha önce Veziri’ye, yapımcılardan, kanalardan ve bazı parti organizatörlerinden parasını toplaması için genel bir vekalet vermişti.

Bütün bu olaylar, Wehbe ile menajeri arasındaki daha önce açılan bir davadan sonra başladı. Veziri, Mısır Aile Mahkemesine, mayıs ayında şarkıcı ile evliliğini kanıtlamak için dava açtı.

Şarkıcı daha sonra Twitter hesabından bu iddiaları yalanlayarak şu ifadeleri kullandı:

“Yargı süreci sona erdiğinde, karalamaları yapanların karşısında yasal önlemler alacak ve soruşturmanın sonucunu ve bu konuda yargı kararının sonuçlarını bekleyeceğiz.”

Şarkıcı, o zamandan beri takipçilerini dava hakkında Twitter’dan bilgilendiriliyor.

Dava haziran ayında ertelendiğinde şarkıcı Twitter’da şunları yazdı:

“Avukatı, hiçbir resmî belge göstermedi ve hatta tanık şunları dile getirdi: ‘evlilik anlaşması çalıntı!!’ Hâkim, hırsızlığın aile mahkemesinin konusu olmadığını ifade etti. Aniden avukatı, evlilik belgesine sahip olduğunu ve duruşmanın ertelenmesini talep etti.”

Şimdiye kadar resmi bir açıklamada bulunmayan Veziri, Kahire’de dört gündür gözaltında ve soruşturma devam ediyor.

Arab News