Ünlü İngiliz medyum Craig Hamilton Parker

Koronavirüs salgınını 3 yıl önce bilen İngiliz medyumdan 2021 öngörüleri

Ünlü İngiliz medyum Craig Hamilton Parker, Ortadoğu’da savaş uyarıları, Avrupa Birliği’nin (AB) yakında çökmesi ve ABD Başkanı Donald Trump’ın farklı alanlarda güç elde etmesi gibi 2021 yılı öngörülerini açıkladı.

Daily Express gazetesine göre günümüzün Nostradamus’u olarak adlandırılan medyum Craig Hamilton-Parker, 2017’de “Gelecekte küresel bir grip salgını olacak” diyerek, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını tahmin etti.

İngiliz medyum, Trump’ın 2016’da başkanlığı kazanacağını ve İngiltere’nin AB’den ayrılacağını da öngördü.

2021’e girmeye saatler kala yeni yılın, uzun zamandır görmediğimiz savaş, hastalık ve siyasi skandallarla dolu olacağını öngören Paker, AB’nin çökeceğini söyleyerek, “Brexit’ten bir süre sonra AB’nin dağılacağından daha önce bahsetmiştim. 2021’de bunun başlangıcı göreceğiz” dedi.

İngiliz medyum, “ABD ve Avrupa ekonomileri sarsılacak. Bu da dünyadaki diğer ekonomilerin çökmesine yol açabilir” şeklinde bir tahminde de bulundu.

Parker ayrıca, 2021’de Ortadoğu’da bir savaş ve İran ile İsrail arasındaki gerilimin şiddetleneceğini öngörerek, “Bu yılki en tehlikeli çatışmalardan biri olacak” dedi.

Ünlü medyum, Trump’ın bazı alanlarda yeni görevler alacağını iddia ederek, “Trump hızla popüler hale gelecek ve şovlarının gösterimi için Fox TV ile bir anlaşma yapacak. Başkan Biden’dan daha güçlü bir ses olacak ve yine medya aracılığıyla gücü elinde tutacak” diye konuştu.

Şarkul Avsat