Prens Halid bin Fahd (Şarku’l Avsat)

Prens Halid bin Fahd’ın isim önerisi el Nasr Futbol Kulübü başkanlığı için ‘ön şart’

El-Nasr Futbol Kulübü yönetimi, Prens Halid bin Fahd’ın kulübün ‘altın üyeler’ listesine katıldığını açıklarken, Fahd’ın başkanlık için isim önerisinin el Nasr’ın ‘ön şartı’ olduğunu ifade etti.

El-Nasr Futbol Kulübü’ne ait resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Fahd’ın altın üyeler listesine katılımı memnuniyetle karşılandı. Yapılan açıklamada, kulübün Prens Halid bin Fahd’ın adıyla altın üye listesini güçlendirdiği belirtildi.

Prens Halid bin Fahd geçtiğimiz günlerde el Nasr, el-Hilal el-Ehli ve el-Ayn gibi futbol kulüplerinin birçok masrafının karşılanması adına maddi destekte bulunmuştu.

El-Nasr Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın kapısı, Safvan el Sukeyt’in yönetim kurulunun dağılmasının ardından yeni adaylar için yeniden aralandı.

Şarku’l Avsat’ın kaynaklardan edindiği habere göre, Prens el Velid bin Bedr hali hazırda başkanlık için en uygun adayı bulmak ve Prens Halid bin Fahd’a sunmak için kulüple koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürerek, yönetim, yatırım, pazarlama, finansal yönetim ve mali denetimler başta olmak üzere çoğu alanda farklı ve seçkin deneyime sahip isimler üzerinde durduklarını ifade etti.

Suudi Arabistan Spor Bakanlığı 6 ihlal gerçekleştirmesinin ardından bu haftanın başlarında el-Nasr Futbol Kulübü’nün yönetim kurulunu feshetti. Bakanlık 1 Nisan tarihinde kulübe yeni bir başkan seçilinceye dek kulübün İcra Direktörü Abdullah el Dahli’yi başkan olarak atadı.

Şarku’l Avsat