(Fotoğraf: PrettyLittleThing)

PrettyLittleThing, Suudi Arabistan lansmanını gerçekleştirdi

PrettyLittleThing birkaç hafta önce, Arapça sitesinin açılışını hayranlarına duyurmak için Burj Halife’yi pembe renkle muhteşem bir şekilde aydınlattı.

Popüler e-ticaret markasının şu an daha heyecan verici duyurusu var. Marka, Suudi Arabistan’daki müşterileri için Krallık’a özel Arapça bir internet sayfası açtı: PrettyLittleThing.sa

Yeni açılan platform aracılığıyla Suudi Arabistan’da yaşayan herkes PLT’in en son çıkan ürünlerini kolayca satın alabilecek ve MENA bölgesine çok sayıda farklı tarzda ürün seçeneği sunacak.

İster rengarenk ve gösterişli bir gardırop ister daha sade tonlara sahip bir gardırop tercih edin, PLT’in Suudi Arabistan’a özel internet sayfasında yüzlerce seçeneğe kolayca erişerek satın alabileceksiniz.

BAE lansmanında elde edilen başarının ardından PrettyLittleThing’in sahibi ve CEO’su Umar Kamani, e-ticaretin MENA bölgesinde sürekli gelişmesinden duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi:

“Görünürlüğümüzü küresel alanda daha da genişletmek ve PrettyLittleThing olarak KİK kadınlarının kendi hikayelerini anlatmalarına ilham olmak için onları tanımaya ve güçlendirmeye devam edeceğiz.”

PLT’in son ürünleri keşfetmek için ar.PrettyLittleThing.sa sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Emirates Woman