Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, başkent Doha’daki el Bahr sarayında Prens Turki bin Muhammed bin Fahd bin Abdulaziz’i kabul etti

Suudi Arabistan- Katar görüşmesinin iki ülke ilişkisini güçlendirmesi bekleniyor

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Suudi Arabistan Devlet Bakanı ve Bakanlar Kurulu üyesi Prens Turki bin Muhammed bin Fahd bin Abdulaziz ile bir araya geldi. Toplantıda iki kardeş ülke arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmenin ve çeşitli alanlarda işbirliği yapmanın yolları ele alındı.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad’ın Prens Turki bin Muhammed’i Doha’daki el- Bahr sarayında kabul ettiği görüşmede iki ülke arasındaki ortak ilgi alanları gözden geçirildi.

Prens Turki bin Muhammed, görüşmede, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın mesajını Katar Emiri’ne iletti.

Şeyh Temim bin Hamad, Prens Turki bin Muhammed’e, Veliaht Prens Muhammed bin Selman’a ve Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz’e teşekkür ederek, sağlıkları ve Suudi Arabistan halkının refahı için dua ettiğini belirtti.

Prens Turki bin Muhammed, bugün erken saatlerde, başkent Doha’yı resmi bir heyetle ziyaret etti. Heyet, Doha Uluslararası Havaalanı’nda Katar Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ve Suudi Arabistan’ın Doha Maslahatgüzarı Ali bin Saad el-Kahtani tarafından karşılandı.

Şarkul Avsat