Murat Dalkılıç ile ayrılan Hande Erçel Arap medyasında

Murat Dalkılıç ile ayrılan Hande Erçel, yeni sevgilisiyle tatile gitti.

Aylardır Hande Erçel ve rol arkadaşı Kerem Bürsin’in ilişki durumları hakkında dedikodular yapılıyordu.

İkili beraber gittikleri Maldivler tatilinde paylaştıkları fotoğraflarla romantik ilişkilerini sevenleriyle paylaştı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı isimli bir yaz dizisinde beraber başroldeler. Dizinin sezon finali yapmasıyla ikili hak ettikleri tatile birlikte çıktılar.

İlişkilerini aylarca inkâr eden ikili, beraber gittikleri tropikal tatil mekanı Maldivler’de paylaştıkları fotoğraflarla ilişkileri hakkında ipuçları veriyor.

Kerem Bürsin, Instagram hesabından cam kanoda keyif yaparken birlikte çekilen fotoğraflarını “Okyanusun ortasında bir kanoyla ve sadece ikimiz… Mükemmel” yorumuyla paylaştı.

Ardından Hande Erçel de yeşil bir alanda çekilmiş fotoğraflarını “Sevincimiz fıskiyeleri patlatıyor… Mükemmel” yorumuyla paylaştı.

Al Bawada’da yer alan habere göre, Erçel ve Bürsin’in romantik bir ilişki yaşadıklarına dair fotoğraflardaki ipuçlarının yanı sıra havaalanında hayranları tarafından el ele tutuşurken fotoğrafları çekildi.

Erçel’in yeni ilişkisi, eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile ayrılmasından sonra başladı. Erçel ve Dalkılıç, üç sene devam eden ilişkilerinin ardından 2020’nin başlarında nişanlandı ancak çift beş ay sonra ayrıldı.

Emirates Woman