Sanatçı Sarah Shakeel’in Swarovski kristalleriyle kaplı çadır ve kristallerle ışıldayan çöl manzarası mekanı. (Şarku’l Avsat)

Diriye’nin Jax Mahallesi modayı kucaklıyor

Heya dergisi tarafından başlatılan etkinlikte kültür, sanat ve yaratıcılık alanlarından uzman isimlerle buluşmalar gerçekleşecek.

Heya dergisi, 5-20 Aralık tarihleri ​​arasında Diriye’nin Jax Mahallesi’nde sanat, kültür, yaratıcılık, moda ve güzellik alanlarında uzmanlaşmış isimlerle buluşmalar gerçekleştirilecek “Hey Hub” etkinliğinin lansmanını yaptı.

Etkinlikte, Swarovski kristalleriyle kaplı çadır ve kristallerle parıldayan çöl manzarasına sahip, hayal gücüne dokunan yaratıcı bir mekanda sanatçı Sarah Shakeel’in Oasis adlı sergisi farklı bir sanatsal deneyim yaşatılıyor. Gerçekliği ve hayal gücünü harmanlayarak ünlü sanatçının yaratıcılığını somutlaştıran sanat eserleri sergileniyor.

Etkinlikler arasında ayrıca Valentino’dan The Party koleksiyonunun yıl sonu etkinlikleri sezonuna hazırlık olarak, hayata dönüşün kutlandığı Valentine sergisi de yer alıyor. Son derece şık ve seçkin eğlence ve partiler birbirinden şık ziyaretçilerle doluyor.

Etkinlik  kapsamındaki diyaloglar ve oturumlar, Hey Hub adlı panelde yapılacak. Moda, güzellik ve yaratıcılık da dahil çeşitli alanlarda Arap kadınları için ilham kaynağı olan Hey Hub’ın etkinliğinde ilham verici hikayeler anlatılacak. Önemli konuları gündeme getiren diyaloglar ve tartışmalar ile yaratıcı bir atmosfer sağlanacak. Panellerde, Threads Styling Tasami ve 500 Startups Mena gibi büyük kuruluşların CEO’ları da dahil olmak üzere moda, kültür ve sanat alanlarının önde gelen kadın isimleri ağırlanacak. Önde gelen katılımcılar arasında, iş dünyasında sürdürülebilirliği takip etmek ve toplulukları güçlendirmek gibi başlıklarda önemli değişikliklere imza atan model Candice Swanepoel katılımcılarla bir araya gelecek.

Hey Hub’ın konukları ve ziyaretçileri, uluslararası markalarla ortaklaşa sunulan en yeni koleksiyonları keşfetmek için de özel bir fırsata sahip olacaklar. Ayrıca uluslararası çapta yıldızlarla çalışan uluslararası moda koordinatörü Danny Michel gibi tasarımın en önemli uzmanlarıyla özel eğitim oturumlarına ve özel atölye çalışmalarına katılma fırsatı sunulacak. Özel bir de eğitim oturumu verilecek. Suudi tasarım evi Karmuz da Suudi Arabistan yerel yeteneklerinin önde gelen ürünlerini sergileyen Hey Hub’a katılacak.

Heya dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Mai Bedr, yaratıcılığı, sanatı ve kültürü destekleme ve bu değerlerin güçlendirilmiş kadınlar için temsil ettiği değerlere dikkat çektiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Mirasımızı ve sorumluluğumuzu gururla taşıyoruz. Hey Hub aracılığıyla bölgedeki kadınları güçlendirmek ve onlara ilham vermek, başarı hikayelerini gözler önüne sermek için iddialı hedefler oluşturmada benzersiz bir platform sağlıyoruz.”

Şarku’l Avsat