Bob Saget’in ailesi TV'deki komedide (Full House)

Komedyen Bob Saget’in ölümü Suudi hayranlarını yasa boğdu

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da birçok kişi nostaljik sahnelerden alıntı yaparak paylaşımlar yaptı.

ABD’li komedyen ve oyuncu Bob Saget’in (65) Florida eyaletine bağlı Orlando kentinde bir otel odasında ölü bulunduğunun açıklanmasının ardından, Suudi Arabistan’daki sosyal paylaşım siteleri kullanıcıları paylaşımlarında Saget’i andı.

Suudi Arabistan’da bir komedi ikonu olarak kabul edilen ve Suudi Kanal 2’nin seksenli ve doksanlı yıllarda (1987-1995) en ünlü çalışması olan Full House’da (Bizim Ev) Danny Tanner rolünü canlandıran Bob Saget sosyal medyada günün en  çok konuşulan ismi oldu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da ise, birçok kişi nostaljik sahnelerden alıntı yaparak paylaşımlar yaptı.

Kullanıcılar tarafından atılan tweetlerde Saget, Full House ile seksen kuşağının hafızasında yer edinen en güzel gülümsemeye sahip kibar ve neşeli baba olarak nitelendirildi.

Sosyal paylaşım sitelerinde seksen ve doksan nesli çocukluğunun önemli bir parçası olan Saget’in ölüm haberi şok etkisi yaratırken, “Çok tatlıydın ve büyüleyici bir gülümsemen vardı… 2022’de hafızamızın güzel bir parçası söndü” gibi tweetler atıldı.

1987 yılında 1995 yılına kadar sekiz sezon süren Full House dizisinde Saget, evini üç kızı, damadı ve en iyi arkadaşıyla paylaşan dul bir babayı canlandırıyordu.