Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman valiler ile bir araya geldi

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman, Cidde’deki Selam Sarayı’nda düzenlenen 29. Suudi Arabistan Bölge Valileri Toplantısı’nda, bölge valileri ile bir araya geldiler.

Görüşmeye şu isimler katıldı:

Mekke Valisi ve Kral Selman’ın danışmanı Prens Halid el-Faysal, Cizan Valisi Prens Muhammed bin Nasır, Riyad Valisi Prens Faysal bin Bender, Tebük Valisi Prens Fahd bin Sultan, Şarkiye Valisi Prensi Suud bin Nayef bin Abdulaziz, Necran Valisi Prens Celvi bin Abdulaziz, el-Kasım Valisi Dr. Faysal bin Mişal, Baha bölgesi Valisi Prens Hussam bin Suud, Asir Bölge Valisi Prens Turki bin Talal, Hail Valisi Prens Abdulaziz bin Saad, Medine Valisi Prens Faysal bin Selman ve el-Cevf Valisi Faysal bin Nevvaf.

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz bölge valileri ile gerçekleştirdiği görüşmede başlıca gelişmeler hakkında bilgi aldı. Valilerin, bölge sakinlerine en iyi şekilde hizmet etmelerine övgüde bulundu. Görüşmeye İçişleri Bakanı Prens Abdulaziz bin Suud, İçişleri Bakan Yardımcısı Dr. Nasır bin Abdulaziz ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Dr. Hişam bin Abdulrahman el Falih de katıldı.

Kral Selman başta Cibuti’nin Suudi Arabistan Büyükelçisi Diyaeddin Said Bamahrama olmak üzere Suudi Arabistan’daki yabancı büyükelçileri de ağırladı.

Büyükelçiler, ülkelerinin yöneticilerinin Suudi Arabistan Kralı’na selamlarını iletti ve Ramazan Ayı’nı tebrik ettiler. Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz de büyükelçilere teşekkür etti.

Şarkul Avsat